Elhelyezkedés

Autó: a rendezvényközpont az M0-ás körgyűrűbe becsatlakozó autópályák révén, az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető (M7: 3,7 km, M6: 4,6 km, M0: 6,5 km).
Busz: Budapest Etele térről 734-es, 735-ös járattal vagyunk elérhetők.
Vonat: Érd-felsőre vagy Érd-alsóra érkezve, s onnan a 735-ös, 734-es vagy 755-ös buszjárattal lehet eljutni hozzánk.
Fontos! A 735-ös járatról minden esetben a Géza utcai megállóban kell leszállni, amelyet 800 méter séta követ. A 734-es, 755-ös járatokról a Tárnoki úti megállóban kell leszállni (200 méter gyaloglás).

Rendezvény

A rendezvényekhez négy különböző termet tudunk rendelkezésre bocsátani, akár egy időben is.

A nagyterem maximum befogadóképessége maximum 180 fő, a három kisebb helységé 10-15 fő.

A kis konferenciaterem befogadó képessége 50 fő.

Minden közösségi térben van WI-FI elérés, a nagyterem felszereltségéhez színpad, pulpitus, flipchart, kivetítés, hangtechnika tartozik.

Szállás

Családias jellegű rendezvényközpontunkban 40 fő számára tudunk kényelmesen szállást biztosítani, jellemzően kétágyas szobákban.

A világos szobák felszereltségéhez minden esetben hozzátartozik egy mosdó és WI-FI elérés. Amire ügyelünk: a rend és tisztaság, és a barátságos légkör.

Önálló étkezés

Hangulatos éttermünkben egyszerre 80 fő tud helyet foglalni. Rendezvényközpontunk nem foglalkozik étkeztetéssel, azonban lehetőséget adunk önellátásra.

A melegítőkonyhában egy sütő, elektromos főzőlap, melegen tartó rész és mosogatógép áll vendégeink rendelkezésére; egyszerűbb ételeket lehet elkészíteni, az ebédet és a meleg vacsorát önállóan kell rendelni. Kérés esetén szívesen ajánlunk éttermeket.